LVI-työt

Vuotaako hana? Eikö lämmintä vettä tule? Onko lämmityksen kanssa ongelmia?

Nämä ovat tyypillisiä ongelmia, jotka putkimies eli LVI-alan ammattilainen korjaa. Akuuttien vesijohtojen ja lämmitysjärjestelmien korjausten lisäksi putkimies hoitaa myös monia muita töitä, astianpesu- tai pyykinpesukoneiden asennuksen ja kylpyhuonekalusteiden kuten vesihanojen, suihkujen ja wc-istuinten asennukset ja korjaukset. Myös lämmivesivaraajat, viemärit ja muut käyttövesijärjestelmien korjaukset ja asennukset kuuluvat LVI-asentajan toimenkuvaan.

Kuten lyhenne LVI kertoo, myös lämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyvät työt ovat putkimiehen heiniä. Patteriventtiilien vaihdot, lattilämmityksen, kaukolämmön ja muiden lämmitysjärjestelmien sekä ilmanvaihtojärjestelmien huolto, asennus ja korjaus kuuluvat työnkuvaan.

Isommissa töissä, kuten putkiremonteissa sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennuksissa keskeistä on hyvä kokonaisuuksien hallinta. Lopputuloksena rakentamismääräykset täyttävää energiatehokasta ja huoletonta asumista. Yli 30 vuoden LVI-alan kokemuksella Vesa Saloselta hoituu myös KVV- ja IV-valvonta.

Vesijohtoverkon ulkopuolella esim. Naantalin Rymättylässä ja Merimaskussa asuvia ja mökkeileviä Naantalin Aurinkolämpö palvelee myös porakaivojen puhdistuksella ja vesisuodattimien asennuksella yhteistyössä Turun Seudun Vesiliikkeen Mikko Aaltosen kanssa.

 

Hinnat:

työtuntiveloitus 67 euroa
kilometrikorvaus 1,24 euroa/km
sis. alv 24%